Skip to main content

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: WillCo Date: Oct 11, 2011 2:40pm
Forum: etree Subject: Re: Player has disappeared

Still having problems. Am I alone?

Before, whenever I tried the new player I was able to go back to the old one. Now, however, the new player is not appearing (despite the message "You are trying the new audio/video player"), and the button "return me to the normal player" is inactive.

I tried uninstalling Adobe Flash and reinstalling it; had no effect.

If anyone has any idea what's going on please share it with me! Thanks.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: unclejohn52 Date: Oct 11, 2011 2:52pm
Forum: etree Subject: Re: Player has disappeared

Don't know if this is a solution or not - but I might try installing another browser like Firefox or Safari, and test that. (Personally not a big fan of some Microsoft products.) Good luck...

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Jeff Kaplan Date: Oct 11, 2011 3:09pm
Forum: etree Subject: Re: Player has disappeared

so what OS and browser(s) is it failing in?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: WillCo Date: Oct 11, 2011 3:18pm
Forum: etree Subject: Re: Player has disappeared

It's a 32-bit Vista OS, running Internet Explorer 9.0.8112

Thanks for helping. It's bedtime here in the UK but I'll see what replies there are in the morning.

This post was modified by WillCo on 2011-10-11 22:18:26

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: WillCo Date: Oct 14, 2011 1:04pm
Forum: etree Subject: Re: Player has disappeared

Seems to be working now. Maybe 'cause I deleted my temporary internet files, or maybe I invoked the right saint.

In any case thanks for help.